Koszyk 0
Podsumowanie koszyka

Koszyk jest pusty

Poprzednie

Chleb Vermont

chleb vermont
Kategoria:
Babcia Ela piecze
15,00 PLN brutto
netto: 14,29 PLN, VAT: 5%
- +
Sposoby dostawy
  • Dowóz 1 strefa (Teren dowozów: Rawa Mazowiecka, Tomaszów Mazowiecki, Koluszki, Ujazd, RokicinyTeren dowozów: Rawa Mazowiecka, Tomaszów Mazowiecki, Koluszki, Ujazd, Rokiciny)
  • Dowóz 2 strefa (Teren dowozów: Łowicz, Skierniewice, Styków, Opoczno, Tuszyn, Sieradz, Sulejów, Piotrków Trybunalski, Pruszków, Biała Rawska i okoliczne miejscowości.)
OPIS PRODUKTU

Proces wyrabiania tego pieczywa jest długi i bardzo czasochłonny, dzięki czemu zaskakuje swoim smakiem ?

  • Najpierw wyrabiamy ciasto?później przekładamy je 3 razy co godzinę.
  • Następnie uformowane chlebki wkładamy na 16h do lodówki i odpiekamy.
  • Dzięki tej powolnej fermentacji chlebek ? jest niesamowicie pyszny.
  • Ma chrupiącą skórkę i miękki miękisz z dużymi porami."