Chleb Vermont
Kategoria:
Babcia Ela piecze
15,00 PLN brutto
netto: 14,29 PLN, VAT: 5%
-
+
Sposoby dostawy
- Dowóz 1 strefa (Teren dowozów: Rawa Mazowiecka, Tomaszów Mazowiecki, Koluszki, Ujazd, RokicinyTeren dowozów: Rawa Mazowiecka, Tomaszów Mazowiecki, Koluszki, Ujazd, Rokiciny)
- Dowóz 2 strefa (Teren dowozów: Łowicz, Skierniewice, Styków, Opoczno, Tuszyn, Sieradz, Sulejów, Piotrków Trybunalski, Pruszków, Biała Rawska i okoliczne miejscowości.)
OPIS PRODUKTU
Proces wyrabiania tego pieczywa jest długi i bardzo czasochłonny, dzięki czemu zaskakuje swoim smakiem ?
- Najpierw wyrabiamy ciasto?później przekładamy je 3 razy co godzinę.
- Następnie uformowane chlebki wkładamy na 16h do lodówki i odpiekamy.
- Dzięki tej powolnej fermentacji chlebek ? jest niesamowicie pyszny.
- Ma chrupiącą skórkę i miękki miękisz z dużymi porami."